Ga naar de inhoud

Hoorn van Afrika

“Steun Hoorn van Afrika”

Het Evangelie bereikt veel mensen via de radio!
Wat een wonder… dat je mag weten gered te zijn van je zonden.
Wij hebben allemaal gehoord van Jezus, onze Verlosser. Zijn evangelie bereikt ons elke dag door het lezen in de Bijbel, door het zingen van psalmen en andere christelijke liederen en door de preken op Zondag.
Wij zijn eraan gewend het evangelie onder handbereik te hebben, in alle openheid. Toch is dat voor veel mensen op deze wereld heel bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan de Somaliërs, die van jongs af zijn opgegroeid met de islam. Gelukkig bestaat er radio “Stem van Nieuw Leven”.  Hiermee worden dagelijks duizenden Somaliërs over de hele wereld in aanraking gebracht met het evangelie, in hun eigen moedertaal.

De Madany’s wonen in Seattle in de Verenigde Staten. Van hieruit kunnen ze het evangelie aan de Somalische vluchtelingen in Amerika uitdragen. En ook via radiostation “Stem van Nieuw Leven” in Addis Abeba kunnen ze veel Somaliers bereiken. Zij zijn hier voor de juiste mensen op de juiste plaats.
Om dit radiowerk te ondersteunen is er heel veel geld nodig, daarin zijn we grotendeels afhankelijk van giften van broeders en zusters zoals u!!!!  Samen mogen we werken in Gods koninkrijk en zo de Somaliërs wereldwijd in contact brengen met het evangelie. Wij vragen u, maak een bedrag over op rekeningnummer 59.79.11.509  tnv Commissie Steun Hoorn van Afrika te Dronten. Laten we blijven bidden om Gods Zegen over dit evangelisatiewerk.

Mede namens de kerkenraad van de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt te Dronten-Zuid bevelen wij dit werk van harte bij u aan!!!

 

Radio  “Stem van Nieuw Leven”.

Uitzendtijden voorjaar/zomer : 19.00 – 1930 uur
herfst/winter :    18.00 – 1830 uur

Frequentie   SW  9885 kHz

Contact via : : hoornvanafrika@gmail.com