Ga naar de inhoud

Gemeente Festival 2014

Nog een paar weken en dan is het al zover: Gemeentefestival 2014!gemeentefestival
In het weekend van 29, 30 & 31 augustus starten we het nieuwe kerkelijk seizoen met elkaar op camping de Abbert in Dronten.

Vanaf vrijdagmiddag is iedereen welkom om te komen kamperen,
zaterdagmiddag is er een gemeente dag met 6-kamp en een BBQ en
zondag is er een kerkdienst met aansluitend een gemeenteactiviteit.

U krijgt binnenkort het programmaboekje in uw postvak waarin alle tijden, activiteiten en kosten te vinden zijn.

De intekenlijst voor kamperen hangt in de hal. Laat het ontbreken van slaapmogelijkheid je niet tegen houden; een oproepje op facebook van de kerk doet wonderen. Of informeer bij Jan Willem Elzinga naar de verhuur van een Grashopper (6/8 persoons slaapwagen). Graag zien we ook de jeugd weer massaal kamperen. Dat is prima te combineren met de Kick-off 2014

Zondag na de dienst is er koffie en gebak, tenminste als er bakkers zijn. Je kunt je daar binnenkort voor opgeven in de kerk.

Ben je nog niet benaderd voor de 6 -kamp? De teams zijn nog niet compleet. Wil je niet meedoen, maar wel meehelpen? We zoeken nog begeleiders voor de spellen. Voor beiden; laat het weten aan Hetti, Tjakkelien, Bert en Eja of Annita.

Voor de meesten is het gemeentefestival inmiddels een bekend evenement, voor de nieuwe gemeenteleden is het dé manier om elkaar te leren kennen.
Kom dus allemaal. Laten vragen en onduidelijkheden je niet tegen houden, bel voor alle antwoorden naar één van crew-leden.