Ga naar de inhoud

Kerstpakkettenactie 2018

Er zijn in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant veel mensen die moeten aankloppen bij de voedselbank om rond te komen met hun eten. Op dit moment zijn er ruim 150 adressen die een voedselpakket krijgen.
Ook zijn er gezinnen in deze woonkernen die net niet in aanmerking komen voor de voedselbank, alleen niet iets extra’s kunnen besteden met kerst. Dat zijn er zeker zoveel ! Die adressen hebben we als diaconieën van alle kerken in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant verdeeld. Wij willen graag 20 adressen een pakket geven. Help mee deze mensen een gezegende kerst te geven met de boodschap:

“Jezus is het licht voor de wereld. Wie Hem volgt loopt nooit meer in de duisternis, maar heeft licht dat leven geeft.”

Help mee de liefde van God uit te dragen naar de mensen om ons heen

  • Neem 1 of meerdere lege kerstpakket dozen mee uit de kerk naar huis, de dozen staan klaar vanaf zondag 9 december.
  • Maak er een mooi kerstpakket van, Kaartjes liggen op de tafels, waarop een boodschap kan, voor in de doos. (voor mogelijke artikelen zie deze LIJST)
  • Lever de doos in, in de hal van de Lichtboei:
    Inleveren kan tot en met donderdag 20 December.
  • Wil je geen doos vullen maar geef je liever geld ? Het spaarvarken staat op u te wachten in de hal ! Of via de Scipio-app. Met de opbrengst kunnen we ook dozen vullen.Voor vragen kunt u/jij contact opnemen metTeresa Zilverberg(noord) , Marijke de graaf  785087 (zuid)
    Jan Willem Elzinga 06-51775061  of   diaconie@gkvdrontenzuid.nl